futuretro

onlány offlány.

Friss topikok

  • taskaradio: hat ez egy nagy kalap kaka. sztem hagyom menni a levesbe, egyszeruen unalmas es olvashatatlan. (2012.11.30. 10:27)
  • taskaradio: igy legyen :) (2012.06.11. 09:51)
  • taskaradio: Köszönöm itt is! :) (2012.05.10. 10:33)
  • taskaradio: nem volt ez verseny, veled meg aztan semmikeppen, max az idommel :) (2011.12.09. 09:47)
  • phnb: Fú, a 3. Abercrombie kötet a legjobb. A sztori vége kicsit hasbaakasztó és eléggé áthangolja, amit... (2011.11.11. 18:40)

Címkék

2013 (3) 2014 (3) 2015 (1) 2019 (1) 2020 (1) anyasag (3) babak (3) babaszoba (2) buli (1) celok (1) csalad (2) csaszar (1) csoda (1) festes (2) fittness (1) flora (1) freeblog (1) halaadas (1) hetkoznapok (1) hobbi (1) ikrek (2) import (1) kifogas (1) kindle (1) konyv (8) maxim (1) mi (2) munka (1) nyar (1) para (4) pottyos (2) remeny (1) rinya (1) sister (1) sport (1) szerelem (1) szilveszter (1) szules (1) szuletesnap (1) terv (1) teso (1) thanksgiving (1) unnep (1) utazas (4) varakozas (3) varandossag (5) vatera (1)

faszság ezt így, de valamit muszáj.

karrier vagy család? arany középút. ha nincs, akkor kicsit egyik sem, beleszarás, aztán újra fel kell tenni a kérdést magadnak.

a tehetetlenség a legrosszabb. hogy látod a másikat a szaros gödör legalján, öntudatlanul, másokra utalva, de nem tehetsz semmit.

ha már nagyon egyedül, nagyon magad alatt, akkor... szólj, valahogy csak megoldjuk... valami csak lesz. 

2007.03.10. 15:50 taskaradio

Szólj hozzá!





az a baj a pofátlan kategóriával, hogy emberenként változó, mi az, amit már pofátlanságnak veszek. márpedig ez pozitív diszkrimináció, kéremszépen. azért egy bizonyos mondat után elgondolkodtam, hogy fölteszem a kardinális kérdést: nem vagy te egy kicsit kabbeaf@szoom? de aztán inkább viccesre vettem a figurát, és bedobtam a jól bevált "a jelszó: úrilány" szövegemet...

mer'hát kabbeaf@szom volt, de az is akart lenni. én meg csak vigyorogtam rajta, mer' az jó.

2007.03.09. 13:30 taskaradio

Szólj hozzá!





mondtam írtam a sörunikumosnak, hogy most már lassan belepókhálódosnak a grészek a táskámba. na jó, nem pont ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényege. meg hogy be kellene keretezni őket és kilökni a falra, azzal a felirattal, hogy "a grészek, akik senkinek sem kellettek". és akkor mindennap ránéznék és eszembe jutna hogy én vagyok az egyetlen, aki önhibáján kívül kattant rájuk, mert ugye jófejségből kitoltam dvdre, aztán sorozatfüggőségből kiváncsiságból felmásoltam őket a gépre, aztán durva függésből minden este kiírom őket újraírhatóra mondjuk ötössével, és azt bámulom. de csak max éjfélig. a pasim kikészítem azzal, hogy állandóan ezt nézem, a sörunikumost meg szerintem azzal, hogy állandóan basztatom, hogy vegye már át őket mer' kiégetik a táskámat. szegény biztos azt hiszi, hogy csak grészékről tudok beszélni, pedig nem. jó, néhány napja de, ellenben ha ő is rápattanna, fogadok a lottó ötösömbe (amit úgyis meg fogok nyerni) , hogy ő is csak a grészékről tudna beszélni haha! és akkor majd jól az orra alá dörgölném, hogy mi van barátocskám, hova tűnt a beszélőkéd, beleveszett a klinika jótékony homályába?:)

mindegy is.

2007.03.09. 12:45 taskaradio

Szólj hozzá!





mégis kaptam virágot a pasimtól. felírjuk a csodák közé :) 

2007.03.09. 08:21 taskaradio

Szólj hozzá!





hülyeség ez a nemzetközi nőnapozás. mindenesetre azt kifejezetten érezni, hogy elkezdődött a tavasz.

mivel kaptam egy csomó virágot - amit nem is értek -, muszáj voltam nyúlni egy vázát az egyik gyári konyhából... így talán kibírják estig, amíg hazaviszem őket.

a pasimtól úgysem hinném, hogy kapok, valahogy ez a nap még sohasem ihlette meg őt, már ami a virágzó meglepetéseket illeti..:)

2007.03.08. 14:14 taskaradio

Szólj hozzá!





na, akkor egy kis gyöngyszem erre az estére, csak hogy nyilvánvaló legyen, milyen szép is lehet egy munkanap.

van egy nyomtató a gépem mellett, amiben ugye alkalmanként patront kell cserélni, és általában én szólok az it-nek, hogy tolják oda a képüket, és oldják meg a tintakifogyás problémakört. ma szólt valaki délután, hogy mintha kevés lenne a tinta. utána nyomtattam én több mindent is, de nálam nem volt para. aztán meg hajtás lett, és időm sem volt foglalkozni a történettel. (ami ugye az én szemszögömből nézve effektíve nem volt, hiszen nekem semmi gondom nem akadt a printerrel). aztán este, féluton hazafelé csörög a telefonom, amiben kollegina nyűglődik, hogy menne lapátolni, de nem tud nyomtatni, mert az a fránya nyomtató nem akarja az igazságot. és hogy többször is mondták ma már nekem, mégsem intézkedtem. mondtam, hívja föl az illetékeseket, majd ők cserélnek patront. mire kiakadt, hogy dehogy hívja ő, neki erre nincs ideje, intézzem én ahogy tudom, őt nem érdekli, de oldjam meg. intézkedtem, maximum 10, de inkább 5 percen belül akadt ember a házban, aki segített volna a problémáján, de addigra ő már megoldotta.

hova szarjak? képes fölhívni csak azért, hogy egy kicsit fitogtathassa a hatalmát, aztán képes írni egy sértődött sms-t, hogy már megoldotta?

talán kellett volna írni neki egy válaszsms-t, amelyben közlöm vele hogy ügyes lány, és hogy gratulálok, problémamegoldásból jeles... ugyan, az egész nem ér ennyit. de mindig meglep, hogy az emberek mennyire leleményesek, ha basztatásról van szó. 

2007.03.06. 19:31 taskaradio

2 komment





míg más kenyéren és/vagy vizen, én pár napja egy klinikán élek. sörunikumos még nem, de gondolom idővel majdcsak eszébe jut, hogy a magáévá tegye a dvdket. egyébként jó így egyben látni a sztorit, amíg a tvben ment, csak nagy ritkán láttam egy-egy részt, most pedig tömény élvezet. menetrend szerint - általában esténként - gyors egymásutánban nyomom le az epizódokat. a folyamatos mozizásnak csak annyi a hátránya, hogy általában minden ilyennemű tevékenységem az alvás rovására megy. szóval mostanában nem alszom, hanem grészkedem.

2007.03.05. 17:17 taskaradio

Szólj hozzá!





és baze beszóltak a kollégák. végre kaptam egy céges telót, hogy ne az enyémről intézzem a kis ügyeiket. és bántja a kis lelküket... mert nekik is legalább annyira kéne. meg hogy nekik is sok a telefonszámlájuk blablabla. azt persze senki sem veszi figyelembe, hogy sokszor annyit keresnek. ugye.

gyarló az ember. meg irigy.

azér' kib@szott szarul esik. 

2007.03.05. 11:08 taskaradio

1 komment





süti beállítások módosítása