futuretro

onlány offlány.

Friss topikok

  • taskaradio: hat ez egy nagy kalap kaka. sztem hagyom menni a levesbe, egyszeruen unalmas es olvashatatlan. (2012.11.30. 10:27)
  • taskaradio: igy legyen :) (2012.06.11. 09:51)
  • taskaradio: Köszönöm itt is! :) (2012.05.10. 10:33)
  • taskaradio: nem volt ez verseny, veled meg aztan semmikeppen, max az idommel :) (2011.12.09. 09:47)
  • phnb: Fú, a 3. Abercrombie kötet a legjobb. A sztori vége kicsit hasbaakasztó és eléggé áthangolja, amit... (2011.11.11. 18:40)

Címkék

2013 (3) 2014 (3) 2015 (1) 2019 (1) 2020 (1) anyasag (3) babak (3) babaszoba (2) buli (1) celok (1) csalad (2) csaszar (1) csoda (1) festes (2) fittness (1) flora (1) freeblog (1) halaadas (1) hetkoznapok (1) hobbi (1) ikrek (2) import (1) kifogas (1) kindle (1) konyv (8) maxim (1) mi (2) munka (1) nyar (1) para (4) pottyos (2) remeny (1) rinya (1) sister (1) sport (1) szerelem (1) szilveszter (1) szules (1) szuletesnap (1) terv (1) teso (1) thanksgiving (1) unnep (1) utazas (4) varakozas (3) varandossag (5) vatera (1)

azért a pont arra a bizonyos i-re mégiscsak akkor került fel, amikor effektive a fejemhez vágták, hogy ugyan már, ne akarjak kibújni ilyenolyan dolgok alól, hiszen amikor beteg voltam, akkor más dolgozott helyettem, ráadásul odaadták ám a teljes pénzemet, és nem volt köcsögölés. hö. bkvzzak pünkösd hétfőn odavissza röpke 3 órát, bőven számolt fél óra lapátolás miatt. mindezt úgy, hogy igyekeztem előlapátolni - amit csak tudtam. persze. kár, hogy nekem nem derogálhat lapátolni. meg sódert kavarni meg betonozni. meg minden. nyilván ráteszek, csak azt ne várja senki, hogy jó képet vágjak hozzá. mert azt biza nem fogok.

nem is a szabadnapos melóra morcogtam be, mer' ha muszáj, hát egye meg a fene, nade mér' kellett belekeverni az "amikor-beteg-voltál-akkor-is-adtunk-pénzt-mert-mi-már-csak-ilyen-kurva-jófejek-vagyunk" sztorit.

normális esetben ugyanis így megy ez, az intervallumot pedig szimplán betegszabadságnak hívják. néha hosszabbra nyúlik, de akkor ha nem tetszik valami, adjanak fizetés nélküli szabit, vagy billentsenek fenéken, de ne hánytorgassanak föl olyan dolgot, amiről lényegében nagyon nem tehettem.. nade persze ez nem egy normális, hanem kifejezetten abnormális munkahely helyzet. fasza. 

2006.06.02. 18:50 taskaradio

3 komment





attól, hogy a gyárban szépen lassan visszatér minden a régi kerékvágásba, automatikusan kiráz a hideg. brrrrrr.

2006.06.02. 10:56 taskaradio

Szólj hozzá!





 aaaaaaahhhhhh. konkrét szívroham!!!! annyira szép hogy.... - levegő után kapkodás fázisa -.........bááááá nagyoooooooooooooonnnn!! ráadásul igen izmos kis jószág.

apple. mert megérdemelném.:)

2006.05.31. 12:47 taskaradio

3 komment





"Kérem, értsen meg. Nem én akartam vámpírnak születni. Nem szerencsés dolog. Alig akad barátom. De éjszakáról éjszakára szükségem van egy kevés friss vérre, mert ha nem kapom meg, szörnyű kínokban fetrengek, vér nélkül elpusztulok! Kérem, kérem, borzasztó fájdalmat okozna nekem - meg kellene halnom -, ha nem egyezne bele, hogy a vérét szívhassam... csak egy keveset, nem kell több egy pintnél. - Tett egy lépést felém, mohón nyalogatta a szája szélét...

- Még egyetlen lépés felém, és lesz itt vér, uram. Ha csak hozzám ér, meghal... - Nem öltem volna meg, de legalább megkötözöm, mielőtt tovább társalognánk.

Úgy látszott, komolyan veszi, amit modnok, mert megállt, sóhajtott egyet. Shimodához fordult.

- Elérte, amit akart?

- Azt hiszem, igen. Köszönöm.

A vámpír rám nézett, könnyedén elmosolyodott, látszott rajta, úgy élvezi a helyzetet, akár a színész a színpadon az előadás végeztével.

- Nem veszem a vérét, Richard - mondta barátságosan, kitűnő angolsággal, amelyben nyoma sem volt semmiféle idegen kiejtésnek...

...Sóhajtott.

- Hát persze. De végre megértetted, amit akartam, és ez a lényeg.

- Mit értettem meg?

- Richard, amikor úgy bevadultál a vámpírommal szemben, azt tetted, amit akartál, habár tudtad, hogy amit tenni fogsz, valaki másnak árthat. Még meg is mondta neked, hogy neki ártani fog, ha...

- De hát a véremet akarta szívni!

- Pontosan ezt tesszük mindenkivel, amikor azt mondjuk nekik, hogy ha nem hajlandók a mi szájízünk szerint élni, azzal ártanak nekünk.

Hosszú időn át nem szólaltam meg, töprengtem. Mindig úgy tartottam, hogy mindent megtehetünk, amit akarunk, ha ezzel nem ártunk másoknak, és erről most bebizonyosodott, hogy nem helytálló. Itt valami nem jön össze.

- Azért töröd a fejed - szólalt meg végül a tag -, mert egy általánosan elfogadott mondásról kiderült, hogy használhatatlan. A mondás lényege: ártani valaki másnak. De legyen szó bármiről, mi magunk választunk, úgy fogjuk-e fel, hogy árt nekünk, vagy sem. Mi döntjük el. Senki más. Azt mondta neked a vámpírom, hogy ha nem hagyod, az neki árt? Ez az ő választása, ő döntött így. Hogy mit fogsz tenni, az a te döntésed lesz, választhatsz: adsz neki a véredből; figyelmen kívül hagyod a kérését; megkötözöd; kihegyezett faággal döföd át a szívét. Ha nem tetszik neki a faág, szabadságában áll ellenállni neked, amilyen módon csak tetszik neki. És így megy ez tovább, tovább, egyre újabb választások és döntések követik egymást...

- Hát, ha így fogjuk fel...

- Figyelj - mondta a tag -, fontos. Mindannyiunknak. Szabadságában áll. Azt tenni. Amit akarunk."

Richard Bach: Illúziók

2006.05.30. 09:41 taskaradio

2 komment





hö. mi ez az új freeblog betateszt verzió? majd böngészgetem, figyelgetem, szörfölgetek rajta, meg minden (gyakorító képző rulez)..

2006.05.29. 17:51 taskaradio

Szólj hozzá!





süti beállítások módosítása