futuretro

onlány offlány.

Friss topikok

  • taskaradio: hat ez egy nagy kalap kaka. sztem hagyom menni a levesbe, egyszeruen unalmas es olvashatatlan. (2012.11.30. 10:27)
  • taskaradio: igy legyen :) (2012.06.11. 09:51)
  • taskaradio: Köszönöm itt is! :) (2012.05.10. 10:33)
  • taskaradio: nem volt ez verseny, veled meg aztan semmikeppen, max az idommel :) (2011.12.09. 09:47)
  • phnb: Fú, a 3. Abercrombie kötet a legjobb. A sztori vége kicsit hasbaakasztó és eléggé áthangolja, amit... (2011.11.11. 18:40)

Címkék

2013 (3) 2014 (3) 2015 (1) 2019 (1) 2020 (1) anyasag (3) babak (3) babaszoba (2) buli (1) celok (1) csalad (2) csaszar (1) csoda (1) festes (2) fittness (1) flora (1) freeblog (1) halaadas (1) hetkoznapok (1) hobbi (1) ikrek (2) import (1) kifogas (1) kindle (1) konyv (8) maxim (1) mi (2) munka (1) nyar (1) para (4) pottyos (2) remeny (1) rinya (1) sister (1) sport (1) szerelem (1) szilveszter (1) szules (1) szuletesnap (1) terv (1) teso (1) thanksgiving (1) unnep (1) utazas (4) varakozas (3) varandossag (5) vatera (1)

akkor jöjjön az idei lista! a telelős limonádékat veszem előre a sorban.

1.
Fejős Éva: Eper reggelire

A Hotel Bali folytatása, nagyjából ugyanazt a színvonalat is hozza, nem volt különösebben jó, de rossz sem. Csajkönyv, az egyszer biztos.

2.
Fejős Éva: Bankok, tranzit

Na. Ez viszont tetszett. Bár eléggé egy sémára mennek Fejős könyvei, nem akar túl nagyot alakítani, általában az első 2 fejezet után tudni fogod, hova fognak kifutni a dolgok.

3.
Elizabeth Adler: Nyár Capri szigetén

Kicsit Agatha Christie-re hajazó történetvezetés, meghal valaki, es egy emlékére szervezett hajózas során derítik ki, hogy vajon ki lehetett a gyilkosa. Persze van benne szerelmi szál, bonyoldalmak, meg minden ami kell.

4.
Elizabeth Adler: Napnyugta Santa Monicában

Gyilkosos, lázadozunk-a-szerelem-ellen-de-aztán-mégises, de azt hiszem a legjobb szó, amivel jellemezhetném, az az unalmas :)

limonádéból elég is volt ennyi.

5.
Brian Lecomber: Az egyetlen esély

ÓÓÓÓ. És mégegyszer ÓÓÓÓ. KLASSZ. Imádtam. A sztori röviden, hogy a fiú el akarja vinni a lányt bemutatni a szüleinek, mindezt egy kisrepülővel eszközölve. A ködös angliai autókázás helyett tehát a felhők fölé emeli durván tériszonyos barátnőjét, aki persze be nem vallaná, hogy tele a pelus. Az igazi cselekmény azonban itt kezdődik. A pasi rosszul lesz, beájul, kóma, a lány pánikba esik és... háháhá kiváncsiak vagytok, mi? :) Tessék elolvasni.

6.
Raymond Chandler: A kicsi nővér

Őszintén mondom, nem ismertem korábban az írót, de sokan ajánlották. Csodák-csodája a gépemen pihenő e-book gyűjteményben négy írás is van tőle. Így belevágtam. Kicsit ponyvaszagú, magánnyomozós, de nem volt olyan rossz. Kiváncsi voltam, ki a fene lesz a végén a gyilkos. :)

7.
James Hilton: A kék hold völgye

Na. Egészen izgalmas kis utópiát hozott össze a szerző, phnb-nek ajánlom szíves figyelmébe. Vannak benne a világtól elzártan élő szerzetesek, tudósok, utazók, örök élet... de elixir az nincs. Legalábbis nem a klasszikus formában.

8.
Stanislaw Lem: A Legyőzhetetlen

Egy űrhajóról kapta a címét a könyv, milyen meglepő (nem). Űrodüsszeia utánérzés a könyv szinte végig. Mentőexpedícióról van ugyanis szó, menet közben derülnek ki a dolgok, és végig lehet izgulni, hogy a rescue team vajon túléli-e, vagy sem, vagy mi lesz velük. Lemtől nem vártam mást, jól van megírva, kellemes kis scifi. Bár én scifibuzi vagyok, ezzel együtt pedig egyáltalán nem reprezentatív minta.

és most jönnek a repülőn olvasott könyvek. volt rá elég időnk...

9-10.
Laurell K. Hamilton: Leláncolt Nárcisszusz I-II.

Nem volt jó, sajnos. Az író korábbi műveihez képest pedig kifejezetten átlagon alulinak mondanám.

11-12.
Laurell K. Hamilton: Lidérces álmok I-II.

Ez viszont tetszett. Kifejezetten. Nem értem, ez a csaj néha olyan izgalmas történeteket ír, néha meg se füle, se farka. Vagy csak hangulat kell hozzá, nem tudom. Mindenesetre most betalált.

13.
Laurell K. Hamilton: Micah

Tulajdonképpen ez novellaként van aposztrofálva, nade 200 oldalas novella? Szóval nálam inkább könyv. Tisztán emlékszem, hogy már hazafelé jöttünk, nagyon utáltam hogy Dubai-ban le kellett szállnunk a gépről a tranzitba, és félbe kellett hagynom. Érdekes volt, izgalmas, és a szex és vér és egyebek helyett inkább az emberi (?) kapcsolatok minőségére helyezte a hangsúlyt.

2012.02.03. 13:52 taskaradio

Szólj hozzá!





igen, olvastam is, sokat, majd ha a mostanit befejezem, tényleg nekiállok, és elkezdem az idei listát is, és nem hagyok ki semmit, még a telelős limonádékat sem, amiket elolvasva mindig megkérdezem magamtól, hogy "tényleg? ezt? és minek kellett? jó volt? ugye hogy nem?", aztán csak legyintek, utólag mégsem tehetek már semmit, hiszen eső után már nem kell a köpönyeg... szóval most nem is ezért ragadtam klaviatúrát.

a helyzet az, hogy bosszankodom. ruhapróbán (tagolom: ru-ha-pró-bán!) jártunk immáron másodszorra, de hétvégén meglesz a harmadik alkalom is. mindenhol űrlényként néznek rám, amikor kijelentem, hogy nem, nem akarok strasszokat, és nem, a habokat sem szeretném, kéremszépen, én csak egy normális, elegáns, nem királylányos ruhát szeretnék, ami jól is áll, és milliókba sem kerül. mert persze volt már rajtam olyan ami húúúúú meg hááááá, nade mégsem adhatok több százezret egy egyszerfelvevős kölcsönzős cuccért. mert megvenni persze nem akarom. totál fölösleges. még a Pasi szerint is.

amikor elkezdtük az őrületet, azt mondtam: á, a ruha, az nálam roppant gyors és egyszerű lesz, hiszen nem akarok semmi bonyolultat. aha. ahogy azt Móricka elképzeli.

négy hónap sincs már, és itt állok egy szál gatyában. izé, bugyiban. mert ruha az még nincs. de persze ez legyen a legnagyobb gondom.

2012.01.31. 17:01 taskaradio

Szólj hozzá!





süti beállítások módosítása