mindig is kattogtam a gasztro-dolgokon. orakig elvagyok azzal, hogy csak ilyen tematikaju blogokat olvasok. azt mondta ma a Pasi, hogy cserebe azert, hogy en elviselem a fotozas maniajat, o is elvan az en gasztrohobbimmal. persze nem csak olvasgatni szeretek, a tettek mezejere is szivesen lepek, ha a kedvem (es a Pasi) ugy kivanja.
most peldaul sul a paradicsomos-bazsalikomos kenyer, es piszok ehes vagyok - mivel bar mar jocskan delutan van, de ma meg nem sikerult enni - ezert a tegnapelotti tokfozelek utozongejekent megmaradt ket kemeny tojas egy kis zoldhagymaval, mustarral, majonezzel, parmezannal, friss borssal es minimal kurkumaval nagy valoszinuseggel a gyomromban fogja vegezni. a kenyerrel egyutt, persze.
elsore talan bizarr a parositas, de ez a kenyer ezzel a tojaskremmel... szoval kostoljatok meg, isteni!