futuretro

onlány offlány.

Friss topikok

  • taskaradio: hat ez egy nagy kalap kaka. sztem hagyom menni a levesbe, egyszeruen unalmas es olvashatatlan. (2012.11.30. 10:27)
  • taskaradio: igy legyen :) (2012.06.11. 09:51)
  • taskaradio: Köszönöm itt is! :) (2012.05.10. 10:33)
  • taskaradio: nem volt ez verseny, veled meg aztan semmikeppen, max az idommel :) (2011.12.09. 09:47)
  • phnb: Fú, a 3. Abercrombie kötet a legjobb. A sztori vége kicsit hasbaakasztó és eléggé áthangolja, amit... (2011.11.11. 18:40)

Címkék

2013 (3) 2014 (3) 2015 (1) 2019 (1) 2020 (1) anyasag (3) babak (3) babaszoba (2) buli (1) celok (1) csalad (2) csaszar (1) csoda (1) festes (2) fittness (1) flora (1) freeblog (1) halaadas (1) hetkoznapok (1) hobbi (1) ikrek (2) import (1) kifogas (1) kindle (1) konyv (8) maxim (1) mi (2) munka (1) nyar (1) para (4) pottyos (2) remeny (1) rinya (1) sister (1) sport (1) szerelem (1) szilveszter (1) szules (1) szuletesnap (1) terv (1) teso (1) thanksgiving (1) unnep (1) utazas (4) varakozas (3) varandossag (5) vatera (1)

hazajottunk, de minek. nyaralni jo. mindenbol sok van, pihenesbol, testedzesbol (khm), utazasbol, napozasbol, strandolasbol, melegbol, es meg sorolhatnam.

szoval a konyvek. csinaltam egy "szorakoztato" mappat a kindlire, es csak lajtos csajirodalmat raktam bele, mondvan ilyet is kell olvasni, es utkozben-levos betufalasra tokeletes lesz. az is volt.

34.
Joanne Harris: Szederbor

hat hat. en nem tudom, minden ezekkel a provance-i szarsagokkal van tele. ne ertsetek felre, szeretem a romantikus buzulasokat, filmben is, meg minden, de ez a tajrol-sokat-fecsegos, hatterben-egymasra-talalos feeling... talan kategoriajaban nem annyira rossz, de remelem azert vannak sokkal jobbak.

35.
Fejős Éva: Hotel Bali

nezzenek oda, ez a no tud irni! kellemes meglepetes volt. hazai fohosnok, kuszasag, persze itt is durvan eros volt a romantikus szal, de volt mogotte mindenfele kuszasag meg kavaras. a lanyok 17 evesen egy durva sztorit kovetoen megfogadjak, hogy elhagyjak a varos (egy szep napon), kulhonba mennek, es aztan (a buvos 17-es) ugyanennyi ev mulva talalkoznak, hogy megbeszeljek, kivel mi tortent, salala. vegul csak egyikuk marad az orszagban, a tobbiek tenyleg nem hazai foldon tengetik mindennapjaikat. persze mindegyikuk eljon a nagy talalkozora, kiveve a hazai macat. es jon a kerdes, miert, jonnek a nyomozgatasok, es jon a nagy titok is, amire elobb-utobb feny derul. szorakoztato volt, akar meg javasolhatom is, de csak csajoknak. :)

36.
Elisabeth Adler: Toszkánai nyár

multiROMI, tisztara mind a Danielle Steel konyvek tinikoromban. a klasszikus jegyeket alkalmazza az iro, amerikai csonka csalad, anyuka nagymama kislany, nagymama Olaszhonbol szarmazik, es jon a level az ugyvedtol, orokolt egy birtokot Toszkanaban, az Isten hata mogott. nagymama beindul, hazautazik, orvos lanya es az onoka is koveti, es innen gyorsulnak fel az esemenyek. kiderul, hogy a birtok talan megsem az ove, es hogy az ugyved egy csalo gazember. szerelmi szal (a nagymamanal is, LOL), es happy end. ize. romantika overdose.

37.
Rosamunde Pilcher: Az ikrek jegyében

most egy jo darabig nem olvasok ilyesmit, sok ez egyszerre. piszok konnyen olvashato, de ennyi. itt az ikerseg a kulcsfogalom, ebbol adodnak a bonyodalmak. persze itt is elojonnek a klisek, a nagy varosbol a kis faluba menekules, egyik ikerteso a masiknak adja ki magat, aztan megtalalja a szerelem ugy, hogy nem annak hiszik, aki. egyetlen elonye a tobbihez kepest, hogy ennek a konyvnek van humora.

termeszetesen volt mas is a kindlin, igy miutan kifogytam - vegre! - a csopogos tematikabol, konnyeden valtottam.

38.
Laurell K. Hamilton: Telihold kávézó

egyre kevesbe birom a vampiros tematikat, konyvben legalabbis. a True Blood-dal pl. elvagyok. annyira elborult, hogy mar jo. Anita Blake kalandjai tovabb folytatodnak, es mivel tovabbra sem idorendben olvasom az iromanyokat, neha szetesik a sztori. :)

39.
P. Young: A viskó

mindenki ajanlotta. hogy ez mennyire szuper. hogy zsenialis, es hogy mindenkeppen. hat letoltottem. nem rossz, de nem vagyok elajulva. kicsit Coelho-s volt, csak mig Coelho a talald meg magad mert benned vannak a valaszok maszlaggal jon, addig P. Young a vallasban keresi a megoldast. tudom, kritikus vagyok.

40.
Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége

isteni. remek. lattam mar korabban filmben, de - es tisztaban vagyok vele, hogy mennyire elcsepelt ez a kijelentes - a konyv jobb. sokkal. miutan elolvastam, es hazaertunk, a Pasival megneztuk ujra. es utana is azt mondtam, hogy a konyv jobb.

azt hiszem ezt olvastam elsokent a nyaralas alatt, es a legjobb emlekek azok lesznek majd, amikor eszembe jut, mely reszeket olvastam fel a Pasinak az anyosulesrol, hogy "aaa ez mennyire jo resz, figyelj csak", o meg csak mosolygott, nem igazan ertette a lelkesedesemet, aztan hogy ne morogjon, amiert en neha olvasok amig o vezet, szepen lassan beavattam az egesz cselekmenybe, es a vegen mar o kerdezgette, hogy mik a legujabb fejlemenyek. :))

2011.08.18. 13:17 taskaradio

Szólj hozzá!





süti beállítások módosítása